Образовање је златни кључ слободе!

КЛУБ УЧЕНИКА је заједница ученика, просветних радника, родитеља, бака, дека, стрина, стричева, тетки, теча, ујни, ујака, кумова, пријатеља…која би требало да помогне нашој деци (ученицима) како би се на прави начин информисали, едуковали и мотивисали за што квалитетније похађање школске наставе.

Идеја заједнице је да од наше деце направимо одрасле и обрзаоване људе који ће променити овај свет на боље, јер каква нам одрасту деца, такав ће бити и свет у којем ћемо и ми и они убудуће живети.

Главни део заједнице (клуба) чини онлајн заједница, аутори окупљени око сајта, форума, фејсбук странице…који креирају и објављују садржај (школске вести, писмене задатке, вежбе, лекције, презентације…)

КЛУБ УЧЕНИКА је непрофитабилно удружење, рад је 100% волонтерски, те вас позивамо да нам се придружите. У случају остваривања прихода, они ће бити уложени у основне трошкове сајта (закуп домена и сервера), а остатак у награде ауторима најкориснијих текстова, талентовану децу и ученике и у добротворне сврхе.

Можете нас контактирати у било ком тренутку. Добродошла је свака врста помоћи, сугестије, критике…

Image